Ποια από τις δύο γυναίκες είναι η μητέρα του παιδιού; Το τεστ αυτό θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε λίγο πιο βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας, που ίσως δεν γνωρίζατε. Παρατηρήστε την εικόνα και απαντήσετε με το ένστικτό σας, χωρίς πολλή ανάλυση.

Στην εικόνα υπάρχουν δυο γυναίκες οι οποίες κάθονται η μία απέναντι από την άλλη. Στη μέση παίζει ένα παιδί στο πάτωμα με τα παιχνίδια του. Κοιτάξτε και απαντήστε: Ποια είναι η μητέρα του παιδιού;

Ποια είναι η δική σας απάντηση;

Η γυναίκα στα δεξιά

Αυτή την απάντηση έδωσε το 70% των ανθρώπων την πρώτη φορά που διεξάχθηκε το τεστ. Σύμφωνα με τους ειδικούς που το επιμελήθηκαν, το ότι διαλέξατε αυτή τη γυναίκα δείχνει ότι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, αλλά ότι χρησιμοποιείτε σπάνια τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Σαν παιδί σας κέντριζε ότι είχε σχέση με τις τέχνες και σας άρεζε να ταξιδεύετε με το μυαλό σας σε έναν δικό σας φανταστικό κόσμο.

Είστε ακουστικοί τύποι, είστε πολύ καλοί στο να ακούτε τους άλλους, να τους στηρίζετε και να τους παρηγορείτε όταν χρειάζεται. Είστε υπεύθυνοι, τα καταφέρνετε σε προβληματικές και δύσκολες καταστάσεις και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βοηθήσετε κάποιον που χρειάζεται την βοήθειά σας. Η οικογένεια και οι φίλοι σας ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας.

Είστε διασκεδαστικοί, δίνετε χαρά μέσα σε μία παρέα και οι περισσότεροι περνάνε όμορφα μαζί σας. Στη ζωή σας προσπαθήσατε πολύ για να έχετε όσα αποκτήσατε. Σκοπός σας είναι να έχετε οικογένεια και μία ευτυχισμένη ζωή. Αν δεν το έχετε πραγματοποιήσει μέχρι τώρα, μην ανησυχείτε! Μία μέρα θα συμβεί κι αυτό!

Βέβαια, στην περίπτωση του συγκεκριμένου τεστ σας πρόδωσε η κρίση σας. Ίσως σας μπέρδεψε η περιποιημένη εμφάνιση αυτής της γυναίκας, αλλά δεν είναι αυτή η μαμά του παιδιού. Ή ίσως απλά να έχετε μία άσχημη μέρα!

Η γυναίκα στα αριστερά

Μόνο το 30% επέλεξε τη γυναίκα στα αριστερά. Αυτοί σύμφωνα με το τεστ έκαναν σωστή εκτίμηση. Τα παιδιά συχνά την ώρα του παιχνιδιού είναι ασυναίσθητα καθισμένα απέναντι από τη μητέρα τους, γιατί θέλουν να νιώθουν την προστασία της, και από την άλλη και οι μητέρες πάντα επιλέγουν να κάθονται απέναντι από το παιδί τους και όχι πίσω από την πλάτη τους, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση.

Είστε κοινωνικοί και χαίρεστε να γνωρίζετε νέους ανθρώπους και νέα μέρη. Έχετε ευχάριστο χαρακτήρα και είστε επιθυμητοί από το άλλο φύλο. Όταν κάνετε κάτι δεν ψάχνετε ποτέ τον εύκολο τρόπο ούτε βιάζεστε, αλλά θέλετε να έχετε ποιοτικό αποτέλεσμα. Εκτιμάτε τη φιλία, χαίρεστε με τις επιτυχίες των άλλων, είστε καλός γονέας και σας αρέσει να χρησιμοποιείτε και εναλλακτικούς μεθόδους διαπαιδαγώγησης των παιδιών σας. Είστε πολύ αισιόδοξοι και δεν σας καταβάλλουν οι δυσκολίες της ζωής γιατί ξέρετε ότι θα περάσουν και θα έρθουν καλύτερες μέρες.