Μην κοιτάτε πολύ τη φωτογραφία, αλλά πείτε τι είναι αυτό που βλέπετε με την πρώτη ματιά. Αυτό είναι που θα φανερώσει τις λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα σας!

Δέντρο

Στη ζωή σας βασίζεστε υπερβολικά στη λογική σας. Αυτή σας η στάση είναι που σας κάνει γεννημένους ηγέτες. Είστε ικανοί να οργανώνετε τα πάντα γύρω σας, ακόμη και τους ανθρώπους. Πολλοί είναι αυτοί που σας ακολουθούν πιστά.  Έχετε χάρισμα στο να λύνετε περίπλοκα προβλήματα και παρεξηγήσεις. Θα έπρεπε όμως καμιά φορά να χαλαρώνετε, χωρίς να φοβάστε ότι έτσι δεν θα καταφέρετε να πετύχετε τον στόχο σας. Επίσης, δεν είναι κακό καμιά φορά να κάνετε και λάθη, γιατί και από αυτά μαθαίνουμε.

Πίθηκος

Ασκείτε έντονη κριτικοί και στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους. Περιμένετε να λειτουργούν και να προοδεύουν οι γύρω σας με την ίδια ταχύτητα με εσάς. Σας αρέσει να μοιράζεστε συμβουλές και σκέψεις και ακόμη και να τις επιβάλλετε. Είστε συχνά πολύ «ξεροκέφαλοι» και το ξέρετε. Το χάσιμο χρόνου για εσάς είναι εφιάλτης και γι αυτό πάντα καταπιάνεστε με κάποια δουλειά, ακόμη κι αν δεν έχει για εσάς ιδιαίτερη σημασία. Είστε γεμάτοι νέες ιδέες και εκπέμπετε νοημοσύνη. Πολλές φορές όμως οι γύρω σας δεν σας καταλαβαίνουν.

Λιοντάρι

Η δύναμη ακτινοβολεί μέσα σας και συχνά ακολουθείτε το ένστικτό σας. Στους άλλους αυτό μπορεί να φαντάζει άγριο και με τέτοια στάση κάποιες φορές μπορείτε να πληγώσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Είστε πολύ αποφασιστικοί και δουλεύετε με επιμονή. Όταν βάζετε έναν στόχο κάνετε τα πάντα για να τον πετύχετε ότι συνθήκες και να υπάρχουν. Δεν δέχεστε συμβουλές από τους άλλους, ούτε και από τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους που σας νοιάζονται πραγματικά. Είναι καλό καμιά φορά να χαλαρώνετε και να επιτρέπετε στους άλλους να σας βοηθάνε. Θα κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Εξάλλου η ομαδική δουλειά είναι σημαντική για την επιτυχία.

Ψάρια

Δεν αγχώνεστε πολύ για το αύριο, αλλά ούτε και για το χθες. Ζείτε το σήμερα και σκέφτεστε πάντα με αισιοδοξία. Βέβαια δεν πηγαίνουν πάντα όλα καλά, αλλά προσπαθείτε, δεν κρατάτε κακία απέναντι στους ανθρώπους και θεωρείται τους γύρω σας πολύτιμα κομμάτια της ζωής σας. Είστε πολύ ευγενικοί, δυστυχώς όμως κάποιοι σας εκμεταλλεύονται, γι αυτό και θα πρέπει να είστε προσεκτκοί.