Πέντε φίλοι και τέσσερις στήλες

Μπορεί να είμαστε πέντε διαφορετικές προσωπικότητες, μπορεί να έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις, όμως αυτά που μας ενώνουν υπερκερνούν αυτά που μας χωρίζουν. Οι κοινές μας ανησυχίες, η οπτιμιστική αντιμετώπιση της καθημερινότητας, η αγάπη για τα ταξίδια και η κοινή μανία για τη ζωή εναρμονίστηκαν με την αγάπη μας για το γράψιμο μεσα σε τέσσερις στήλες.

Ο Στράτος και η Όλγα, η Δέσποινα και ο Βασίλης ταξιδεύουν και γνωρίζουν τον κόσμο μέσα από την δουλειά τους. Συναντώνται σε αεροπλάνα, πλοία, λεωφορεία, σύνορα, πολυτελή ξενοδοχεία, ίσως και όχι τόσο πολυτελή, και γενικότερα όπου μπορεί να βάλει ο λογισμός σας. Ανταλλάσσουν και μοιράζονται εμπειρίες, σκέψεις, προβληματισμούς, χαρές, στεναχώριες και ταξιδιωτικές πληροφορίες. Με έναν όμως κοινό παρονομαστή. Την αισιοδοξία και την ενθάρρυνση για τις απολαύσεις της καθημερινότητας. Ευλόγως βέβαια θα αναρωτηθεί κανείς ποιο είναι το πέμπτο άτομο και γιατί δεν αναφέρεται πιο πάνω. Το πέμπτο άτομο διαφέρει από εμάς. Η επαγγελματική του ιδιότητα ως ψυχολόγου του δίνει μεγαλύτερο κύρος και βαρύτητα στο λόγο του. Η Γιώτα ως επαγγελματίας ψυχολόγος θα σας λύσει όσα ψυχολογικά προβλήματα ήδη έχετε ή θα σας δημιουργηθούν από τα δικά μας κείμενα.

Οι The Life Maniacs θα μοιραστούν με εσάς, τους υπόλοιπους life maniacs, όλα όσα αγάπησαν, όλα όσα θυμούνται , όλα όσα γνωρίζουν, όλα όσα έζησαν και όλα όσα σκέφτονται. Ο καθένας, από το δικό του μετερίζι, από τη δική του οπτική γωνία, με τη δική του ταυτότητα και κυρίως με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Η ιστορία των λαών και τα μυστικά τους, οι παραδόσεις των τόπων, οι μικρές καθημερινές ιστορίες, οι άνθρωποι που πέρασαν και άφησαν το στίγμα τους και η ψυχολογία είναι τα θέματα με τα οποία θα καταπιαστούν.

Καλή ανάγνωση λοιπόν